Zeer geslaagde ponywedstrijd op 9 april

11 apr 2017 | springen

Op zondag 9 april organiseerde LR en PC de Sterruiters een ponyconcours voor zowel spring- als dressuurcombinaties. De wedstrijd werd onder prachtige zomerse weersomstandigheden verreden.

Op de all-weather bodem kwamen de springcombinaties in actie. Van onze eigen leden deed Romy Drees het met haar pony Oosting Davinci het uitstekend. Zij eindigde op een tweede en derde plaats in de klasse BB en B. Kyra Woltjer deed met Maxima helemaal goede zaken want zij won de klasse BB. In de hogere klassen werd er ook fanatiek gestreden. De klasse C-M kwam op naam van Cloe in het Veld met haar pony Snow Lips. De klasse D-M werd een overwinning voor Ylva van der Vugt met Chelsey’s Miracle. In de zwaarste klasse domineerde de familie IJland. Mirthe stuurde haar pony Okidoki (foto) deskundig naar een eerste plaats en Mart moest met zijn pony Pepsi SG genoegen nemen met een tweede plek.

Het dressuurgedeelte werd afgewerkt op het gedraineerde grasterrein. Onze eigen leden presteerden goed. Kian Liefers scoorde met zijn pony Sunstar’s Cupido een 2e en 6e prijs in de B. Kyra Woltjer haalde met haar pony Maxima niet alleen een 1e prijs in het springen maar zat in de dressuur ook twee keer in de prijzen: een 6e en een 3e plek. Romy de Lange werd met haar pony Stukhuster Lightfeet winnares in de L1. Nienke ten Thije met Noha werd in dezelfde ring tweede. Karlijn Olde Klieverik stelde haar pony The King netjes voor en ging in de M2 met een oranje en rood lint naar huis. Quinty Kamphuis reed met haar pony Blue Bell’s Evi ook M2 en pakte daar een 2 prijs! In de Z klasse deed Jojanna Dalemans met haar pony Baroe goede zaken. Ze wist 1 proef op haar naam te zetten maar moest in de andere proef Marlou Drossaers met Foxfine nipt voor zich dulden.

Wij feliciteren alle prijswinnaars en danken een ieder die op het concours aanwezig is geweest. Graag tot een volgende keer!

Totale einduitslagen: https://www.startlijsten.nl/lijsten/149649-ponyconcours-sterruiters
Voor een beeldverslag zie ook onze facebookpagina: https://www.facebook.com/groups/360989530650134/