Onderling en oefenspringparcours april 2021

13 apr 2021 | Geen categorie

Afgelopen weekend was er weer activiteit bij de rijvereniging! Een onderling meetmoment voor de jeugd tot 27 jaar. Als je een tijdje niets hebt kunnen organiseren is het wel weer wennen. Maar vrijdag aan het einde van de middag waren we met een mooi koppeltje om de dressuurring uit te zetten. Zaterdag 10 april begon met een groepje Bixie-dressuur. Het was bitter koud en af en toe viel er een drup regen maar het mocht de pret niet drukken. Het was mooi om te zien hoe die kleine kinderen zo onbevangen rond reden en zo enthousiast waren! Voor deze groep was er snoep en linten geregeld… en dat viel in de smaak.

Toen de allerkleinsten weer naar huis waren kwamen de grotere pony’s en een paar paarden in de ring. Sommigen waren iets te enthousiast na die lange wedstrijdpauze maar de meesten draaiden toch netjes hun rondje. Tegen 15.00 uur was er weer een groep vrijwilligers om de dressuurbaan op te ruimen zodat de springploeg het oefenparcours voor 11 april kon plaatsen.

Oefenspringen

Zondag waren de springcombinaties in de gelegenheid een oefenrondje te rijden. Helaas ontbreken hiervan foto’s maar ook dat was een geslaagde dag. Helaas viel er een deelnemer van de pony maar volgens de laatste informatie maakt deze het goed. Gelukkig maar.

Oefenspring parcours

Het springparcours blijft tot 20 april in de buitenbaan staan. Als Sterruiterleden er gebruik van willen maken tussen 08.00 en 16.00 uur dan moeten ze even bellen met 0620854927 i.v.m. eventuele bezetting. Na 16.00 uur is het parcours vrij te gebruiken zonder opgave (buiten de verenigingslessen om). Voor eigen leden is het parcours uiteraard gratis.