Dubbelzeges voor Elke Peeters en Joyce Vegter

19 mei 2017 | dressuur

Tijdens de tweede avond dressuur wedstrijd op 18 mei bij de Sterruiters deden Elke Peeters en Joyce Vegter goede zaken. Elke ging met haar paard It’s me twee keer met de winst naar huis in de klasse L1. Joyce Vegter deed datzelfde met haar krachtpatser Gabana in de klasse L2.

In de andere ring werd de klasse L1 gewonnen door Merel Bokma met Quinn en Marike Klok met Weidehuis Isammelis. In de klasse B gingen Anouk Hendriks met Here I am en Elsbeth Rekker met Illia W met het oranje lint naar huis.

Ook kwamen diverse Sterruiter-leden aan de start. De beste prestatie kwam van Marloes Terhurne, zij zat maar liefst 3 keer in de prijzen. In de L1 reed ze Huniek naar een derde en vierde prijs. Met haar andere paard Hillary werd ze tweede in de L2, nipt achter Joyce Vegter. Rogier Molkenborg met Squal Halifax Haldor reed twee nette proeven en ging in de eerste proef met een derde prijs naar huis.

Foto: Sterruiter-lid Marloes Terhurne met Huniek.

Voor meer beeld klik hier 

Voor de alle uitslagen klik hier

DE VOLGENDE DRESSUURAVONDEN ZIJN:

Woensdag 28 juni PONY’S Z1 en Z2, voor inschrijvingen: klik hier

Woensdag 28 juni PAARDEN Z1, Z2 en ZZ-licht, voor inschrijvingen: klik hier

Donderdag 29 juni PAARDEN SUBTOP, voor inschrijvingen: klik hier

Graag tot ziens op een van onze volgende (dressuur)wedstrijden!

Joyce Vegter met Gabana won beide L2 proeven.