SGMW Impuls en L in de Haaksbergse zon

25 mei 2017 | mennen

Onder stralende weersomstandigheden is de eendaagse SGMW voor de Impuls en klasse L verreden in Haaksbergen. ’s morgens reden de combinaties dressuur en vaardigheid. Britt Reuvers reed daarbij de beste dressuurproef van de dag. ’s Middags werd de marathon gereden. Alle rijders wisten hun combinaties veilig door de vier hindernissen te loodsen. Niels Oonk deed dat het snelste met zijn twee schimmels. Dat leverde hem een eerste plaats op in het eindklassement van 2-span pony. De winnares van 1-span Pony L was Cindy Benschop. Sabrina Melotti won de klasse L 1-span paard. Albert Hooijer was de enige in zijn rubriek 2-span paard en werd vanzelfsprekend winnaar. De impuls werd gewonnen door Alfie Schmale.

De uitslagen staan hier.

RTV Sternet maakte een mooi nieuwsitem over de wedstrijd.