Besterly paardenvoeders opnieuw sponsor jonge paardenrubriek

16 aug 2017 | dressuur

De inschrijvingen voor de Zilveren Ster stromen binnen. Voor sommige rubrieken is er al een wachtlijst. De dressuur driedaagse die dit jaar wordt gehouden van 15 t/m 17 september mag zich wederom verheugen op een prachtige deelname! Mocht je nog mee willen doen dan snel inschrijven, want vol is echt vol. Voor meer info klik hier

Ook de stalverhuur loopt voorspoedig. De stallen in de manege op het terrein zijn verhuurd. Voor vragen en andere mogelijkheden klik hier

Sponsoring

  

De organisatie is ondertussen druk bezig alles in goede banen te leiden. En natuurlijk worden er ook diverse sponsoren benaderd. Besterly paardenvoeders heeft voor het vijfde jaar toegezegd de jonge paarden rubriek te willen adopteren. Vanaf nu gaat deze aanlegtest voor 4, 5 en 6 jarige dressurpaarden door het leven als: Besterly jonge paarden rubriek. Op zaterdagmiddag 16 september vanaf ± 14.00 uur zetten de jonge paarden hun beste beentje voor in de hoofdring op de all-weather zandbodem. Twee deskundige juryleden beoordelen exterieur, gangen en het talent van het paard in de oefeningen. De dressuur paarden worden onder het zadel voorgesteld en verschijnen met twee of drie tegelijk in de baan. Aan het einde van de middag zal uit de eerste geplaatsten per categorie ook een overall kampioen worden gekozen.

Heb je een 4, 5 of 6 jarig talentvol dressuurpaard en wil je nog mee doen of wil je informatie? Voor meer info klik hier

 

Rosefairytales heeft voor het derde jaar toegezegd de mooie sjerpen en linten voor de finalerubrieken te willen sponsoren. Naast de nette geldprijzen en de Zilveren Ster, die gemaakt worden door MPH aluminiumgieterij uit Haaksbergen en de linten zullen er nog diverse andere ere prijzen in de finale rubrieken worden uitgereikt.

PROGRAMMA

Vrijdag 15 september

Vanaf ± 13.30 uur klasse B t/m ZZL

 

Zaterdag 16 september

Vanaf ± 09.00 uur klasse M1 t/m ZZ-L

Vanaf ± 14.00 uur klasse B t/m L2

Vanaf ± 14.00 uur Besterly jonge paarden rubriek

 

Zondag 17 september

Vanaf  ± 08.30 uur klasse B t/m Z2

Vanaf ± 13.00 uur Finale klasse B, L en M

Vanaf ± 14.45 uur Finale klasse Z – ZZL Kür op muziek in combinatie met dressuurclinic