Pony dressuurwedstrijden in 2018

9 feb 2018 | dressuur

In het zomerseizoen organiseert LR en PC de Sterruiters meerdere pony dressuurwedstrijden. Wil je graag bij de Sterruiters starten noteer de diverse data dan alvast in je agenda! Je bent van harte welkom.

11 april 2018

De eerste avond dressuurwedstrijd is al op woensdag 11 april. Daar kan je inschrijven voor de klasse B t/m M2. Deze avondwedstrijd wordt in zijn geheel op zand verreden en de aanvang zal rond 17.00 uur zijn. Dit is ook afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

INSCHRIJVEN KAN VIA DE KNHS KLIK HIER

 . 

6 mei Pony Zilveren Ster

Op zondag 6 mei kan je inschrijven voor de Pony Zilveren Ster. Dit is een nieuwe pony dressuur wedstrijd die te vergelijken is met de Zilveren Ster voor paarden. In de ochtenduren wordt in de klasse B t/m Z2 gestreden om te mogen starten in de finale rubrieken op zondagmiddag. Je kunt je plaatsen voor vier verschillende finales:

• cat ABC  klasse B, L1 en L2

• cat ABC klasse M1 t/m Z2

• cat DE klasse klasse B, L1 en L2

• cat DE klasse M1 t/m Z2

In de finale zijn super mooie geld- en ereprijzen te winnen. Net als bij de Zilveren Ster voor de paarden, die in september wordt verreden, zullen de winnaars van alle finales tevens naar huis gaan met een prachtige Zilveren Ster!

  

De klasse B en L zullen in de ochtend tijdens de Pony Zilveren Ster op het goed gedraineerde grasterrein zijn, de overige rubrieken – inclusief de finales – zijn op de zand bodem. Tussen de middag zal er voor ouders en kinderen een gezellig en leuk pony spel worden georganiseerd. De definitieve invulling daarvan is nog een verrassing maar ook daar kunnen prachtige prijzen worden gewonnen!

INSCHRIJVEN VOOR DE PONY ZILVEREN STER KLIK HIER

11 juni 2018

Ben je met je pony Z1 of Z2 dan kun je op op woensdag 11 juni nogmaals starten tijdens de avond dressuurwedstrijd. Ook deze wedstrijd is op de all-weather zandbodem.

18 juli 2018

Tot slot is er nog een avonddressuurwedstrijd gepland op woensdag 18 juli. Dan kan je weer starten in de klasse B t/m M2 uiteraard wederom op zand.

Kortom, dressuur pony combinaties houd onze Facebook pagina’s goed in de gaten om zo snel mogelijk in te kunnen schrijven!