Drie dressuur activiteiten

10 mei 2019 | dressuur

Komende week staan de terreinen van de Sterruiters in het teken van de pony- en paarden dressuur. Er staan binnen een paar dagen tijd drie dressuur activiteiten op het programma.

Pony Zilveren Ster zondag 12 mei

Op zondag 12 mei komen diverse dressuurpony combinaties in actie. Kleine en grote pony’s van de klasse B t/m de Z2. In de klasse Z hebben zich maar liefst 13 combinaties ingeschreven! Zij proberen zich allemaal te plaatsen voor de finale omdat daar mooie prijzen te winnen zijn. Voor de winnaars van de 4 finale rubrieken is er een Zilveren Ster en een pony deken beschikbaar!

Tussen alle sportieve strijd is er ook tijd gemaakt voor een dressuurclinic. Niemand minder dan LINDA VERWAAL heeft toegezegd deze te gaan geven! Ben je benieuwd wat haar achtergrond is? Klik dan op deze link en ga naar haar site!

Programma

09.00 uur klasse B t/m Z2 voorrondes

13.15 uur dressuur clinic met LINDA VERWAAL

14.00 uur finale rubrieken

Ook hebben we dit jaar weer trouwe sponsoren. Hartelijk dank voor jullie bijdrage!

(Klik op hun logo om naar hun site te gaan)

Dinsdag 16 mei oefendressuur avond

Op deze dinsdagavond komen er 20 leden van de Sterruiters een dressuurproef oefenen. Ton Koenderink zal deze beoordelen en na de proef is er gelegenheid verbeterpunten door te nemen en na te rijden. De deelnemers hebben zich ingeschreven volgens het nieuwe digitale systeem waar wij voor de evenementen ook vrijwilligers mee werven. Deelnemers printen zelf hun te rijden proef uit en geven deze aan de jury zodat hij deze kan invullen. Wil je komen kijken? Iedereen is van harte welkom! Aanvang 16.50 uur.

Wil je weten wie er meedoen? Bekijk dan de startlijst.

Donderdag 16 mei dressuuravond

Tot slot hebben we op donderdagavond 16 mei vanaf 17.00 uur onze avond dressuurwedstrijd klasse B t/m L2.

De volgende avond dressuurwedstrijden zijn op 26 juni klasse Z1, Z2 en ZZL paarden en pony’s

en op 27 juni de Subtop dressuur paarden

Daar kan nog voor worden ingeschreven via deze link.

We wensen iedereen sportieve en gezellige dressuurdagen toe!

Locatie: Manege Sterruiters, Onlandsweg 2, Haaksbergen.