Programma rond de Haaksbergse Paardendagen

23 mei 2019 | springen

Het programma rond de Haaksbergse Paardendagen is nu definitief. Vanaf donderdag 6 juni staat bij de Sterruiters de springsport centraal. Achter de manege van de Sterruiters, gelegen aan de Onlandsweg 2 in Haaksbergen, kan men meerdere dagen op de mooie all-weather buitenbodem genieten van mooie paardensport.

 

Op donderdag avond 6 juni wordt vanaf 17.00 uur begonnen met een oefenparcours voor paarden. De hoogte van het parcours: 60cm, 70cm, 80cm, 90cm en 1 meter.

Opgave hiervoor graag naar hpd-sterruiters@hotmail.com

Graag naam, hoogte en aantal rondjes doorgeven. Inschrijfgeld € 5,00, gratis voor eigen leden.

Vrijdag overdag, vanaf 09.00 uur, is het welbekende Rapide Springen voor de klassen BB t/m ZZ. Inschrijvingen hiervoor kunnen per mail naar: midweeksterruiters@live.nl

Onder vermelding van naam ruiter/amazone, paard en klasse waarin gestart wordt.

Vrijdagavond vanaf 17.00 uur wordt een aanvang gemaakt met de Haaksbergse Paardendagen. Dan worden de klasse BB en B verreden.

Zondag gaat de Haaksbergse Paardendagen vanaf 09.00 uur verder met de klassen BB t/m 1.40 m. Voor deze laatste rubriek zit er voor de prijswinnaar een mooie bonus in de pot. Naast de 300,- euro prijzengeld krijgt de winnaar nog eens 300,- euro extra. Voor de klasse L, M en Z is er een selectie voor Outdoor Gelderland. De parcoursen worden overigens gebouwd door Sjack Meuleman.

Inschrijvingen voor de rubrieken van de Haaksbergse Paardendagen graag via: https://www.mijnknhs.nl/Game/W035865?expandHeader=True 

Wij heten iedereen van harte welkom! Deelnemers wensen wij veel succes!