Z-avond- en TKH subtop dressuur

5 jun 2019 | dressuur

Op 26 en 27 juni staan de terreinen bij de manege van de Sterruiters wederom in het teken van de dressuursport.

Op woensdag wordt er, afhankelijk van de deelname, rond 16.00 uur begonnen met de klasse Z1 t/m ZZL. Er kunnen zowel paarden- als ponycombinaties inschrijven.

Op donderdag wordt er al weer voor de derde keer een subtop dressuurwedstrijd georganiseerd. Deze zal ook afhankelijk van de deelname rond 16.00 uur beginnen. Net als bij de vorige edities hebben we de TKH-Group wederom bereid gevonden om hoofdsponsor te zijn.

Op dit moment kunnen we zeggen dat de inschrijvingen al mooi binnen lopen. Bekende namen zoals bijvoorbeeld Marcelle Hesselink, Samantha van der Lof, Liseon Kamper-Bol, Annabel Reesink-Brouwer, Judith Ribbels, Annabel Rootveld, Wendy Scholten, Maybrett Schreur, Joyce Vegter en Linda Verwaal, staan ondertussen op de startlijst.

Foto’s: Linda Verwaal met Jakari II, Liseon Kamper Bol met Dance Little Diamond en Samantha van der Lof met Scott Eastwood

Losrijden en starten is op de fraaie all-weather buitenbodem. Het terrein wordt royaal ingedeeld en is rustig gelegen. Lijkt het je leuk om ook mee te rijden? Opgave voor beide dagen is nog mogelijk via:

https://www.mijnknhs.nl/Game/W035866?expandHeader=True

Overige sponsoren

Fotografie: Marjon Hoen