Zilveren Ster 2020

8 jul 2020 | dressuur

Wij vinden het jammer mede te moeten delen dat wij de Zilveren Ster 2020 niet in volle glorie kunnen organiseren. Vanwege de regels rondom het corona virus is het niet mogelijk stallen te verhuren, een jonge paarden rubriek te laten verrijden en zullen ook de finale rubrieken geen doorgang kunnen vinden.

Wat organiseren wij van 18 t/m 20 september wel?

De Zilveren Ster zal dit jaar in uitgeklede vorm plaatsvinden. Het zal een dressuurwedstrijd zijn waar deelnemers zich drie dagen kunnen inschrijven voor de klassen B t/m ZZL. Het is mogelijk twee proeven te rijden. Zowel het losrijden als de wedstrijdrubrieken zullen op de all-weather zandbodem achter de manege plaatsvinden. Aanvang alle wedstrijddagen ± 09.00 uur.

Volgend jaar wordt het een feestelijke editie en dan gaan we extra uitpakken omdat de wedstrijd dit jaar 25 jaar bestaat. Er zijn al leuke plannen maar die bewaren we gewoon voor 2021!

Voor nu heten wij iedereen van harte welkom tijdens de Ster Dressuurdriedaagse van 18 t/m 20 september 2020. Binnenkort zal het vraagprogramma open komen te staan – vermelding komt dan op onze Facebook-pagina’s. Opgave kan dan via de mijn KNHS.