TKH group adopteert Subtop Dressuurwedstrijd Haaksbergen

25 jun 2017 | dressuur

De  definitieve startlijsten van onze Subtop Dressuurwedstrijd Haaksbergen staan ondertussen online. De wedstrijd wordt voor de vierde keer bij de Sterruiters verreden. Vanaf het begin heeft de TKH group deze dag gesponsord en ook dit jaar hebben ze toegezegd hoofdsponsor te willen zijn. De organisatie is hier heel verheugd over want nu kunnen de prijswinnaars een mooi prijzengeld ontvangen.

Naast het prijzengeld wordt er tevens een prachtige paardendeken uitgereikt aan de combinatie met de hoogste dagscore!

  

Voorafgaand aan de Subtop dressuurwedstrijd is er op 28 juni een avond voor Z dressuurcombinaties, paarden en pony’s. Aanvang 16.00 uur. KLIK HIER voor de definitieve startlijst.

De Subtop Dressuurdag in Haaksbergen is op donderdag 29 juni. De deelnemers starten in de klassen ZZ-Zwaar, Lichte-, Midden- en Zware Tour. Om de jeugdcombinaties te stimuleren zijn er dit jaar nog meer jeugdrubrieken uitgeschreven. Naast de U25 ook Young Riders en Childeren. Aanvang wedstrijd 14.50 uur. KLIK HIER voor de definitieve startlijst.

Ter afsluiting van de Subtop dressuur wedstrijd zullen rond 20.30 uur een aantal combinaties een Kür op muziek rijden. Deze is niet in wedstrijdvorm maar het bied de deelnemers een mogelijkheid om hun Kür een keer te oefenen.

De deelnemers rijden op de all-weather bodem achter de manege van de Sterruites, aan de Onlandsweg 2 te Haaksbergen.

Iedereen is beide dagen van harte welkom. Entree is gratis.

Foto gemaakt door Melanie Brevink: Linda Verwaal aan het einde van een proef.