Versoepeling regels – UPDATE

9 jul 2020 | Geen categorie

Beste leden,

Zoals iedereen ondertussen weet zijn de regels rondom het corona virus versoepeld. In dit berichtje doen wij jullie de belangrijkste veranderingen doorgeven. Het corona virus is nog steeds onder ons dus wij hebben nog steeds te maken met de regels van het RIVM, de KNHS en de gemeente Haaksbergen. Zij bepalen voor een groot deel wat wij wel en niet mogen.

Hoe zit het met de wedstrijden?

Op dit moment mogen wij weer wedstrijden organiseren. De oefensessies in juli zullen nog meetmomenten zijn maar vanaf augustus zijn het weer wedstrijden. Voor alle data klik hier.

Meer informatie over de Zilveren Ster klik hier.

Hoe is de stand van zaken betreffende de verenigingslessen?

Deze draaien op dit moment weer normaal. Ook hoeft er geen opsplitsing meer te zijn van de leeftijdsgroepen onder de kinderen. Parkeren doen we nog wel gescheiden op de parkeerplaats. Om de accommodatie niet over te belasten vallen de lessen die samen vallen met de meetmomenten / wedstrijden uit.

Gebruik accommodatie

Het vrij rijden is weer voor iedereen mogelijk. Ook de binnen manege is weer in gebruik. De kantine blijft echter GESLOTEN. Op de donderdag avond en zondagochtend kan er wel gebruik worden gemaakt van het terras en Henks Hutte.

Tot slot

Wij gaan er van uit dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van de algemene regels rondom het corona virus. Te denken aan:

• Houd afstand van elkaar – minimaal 1,5 meter

• Auto’s met trailers en vrachtwagens parkeren 5 meter uit elkaar

• Blijf thuis als je verkouden of grieperig bent

Wij wensen jullie veel rijplezier!

Het bestuur.