ZILVEREN STER 2024: uitgebreid met subtopdressuur

27 jun 2024 | dressuur

Het dressuur festival om de Zilveren Ster is dit jaar van woensdag 11 t/m zondag 15 september. We hebben een extra dag bij aan geplakt voor de TKH Subtop dressuur. Deze wordt verreden op woensdag 11 september. Alle rubrieken worden op zand verreden. Ook dit jaar bieden wij de mogelijkheid een stal te huren op ons wedstrijdterrein. Voor de laatste ontwikkelingen kun je ons ook volgen op Facebook en Instagram.

De kosten per stal bedragen net als vorig jaar € 145.- Hiervoor kunt u uw paard stallen van woensdagavond 11 september vanaf 17.00 uur t/m zondag 15 september. Meld je op tijd aan voor een stal want vol = vol.

In het stalgeld is inbegrepen de huur van 1 box en 1 baal houtkrullen. Kracht- en ruwvoer dient u zelf mee te nemen. De gehuurde boxen zijn niet uitgerust met een voer- en drinkbak, u dient deze zelf mee te nemen. Wij bieden de mogelijkheid om extra houtkrullen alsmede ruwvoer te kopen op het terrein.

Deze rubriek wordt op zondag ochtend 15 september verreden. Het is een aanlegtest van jonge dressuurpaarden voor 4, 5 en 6 jarigen. Voor meer informatie en inschrijving klik hier.

• Woensdag

TKH Subtop dressuur klasse ZZZ t/m GP in de loop van de ochtend

• Donderdag en vrijdag

Klasse M en Z in de ochtend (mogelijk uitloop naar de middag)

B t/m L2 aansluitend in de middag (mogelijk uitloop naar de avond)

• Zaterdag

Klasse B t/m L2 in de ochtend (mogelijk uitloop naar de middag)

Klasse M en Z aansluitend in de middag (mogelijk uitloop naar de avond)

• Zondag

Jonge Paarden Rubriek in de ochtend (mogelijk uitloop naar de middag)

Aansluitend finale klasse B, L, M en Z

Winnaars van elke rubriek op donderdag, vrijdag en zaterdag plaatsen zich automatisch voor de finale. Mocht deze deelnemer zich al geplaatst hebben voor de finale dan gaat de startplek naar de nr. 2 van de rubriek etc. De klassen B, L, M en Z/ZZ-licht paarden hebben elk een eigen finale. De klasse L1/L2 wordt in handicap verreden, evenals de klasse M1/M2 en de klasse Z1/Z2/ZZ-licht. Flexibel starten op dezelfde dag is niet toegestaan. 

Voor alle Sterruiter leden, vrijwilligers en deelnemers geven wij een barbecue op zaterdagavond 14 september.