053 572 67 46   info@sterruiters.nl

Laatste nieuws ivm coronavirus

23 maart | Geen categorie

Beste leden,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie hebben we als bestuur, in overleg met elkaar en de KNHS gezamenlijk onderstaande besloten.

Vanwege de laatste ontwikkelingen rondom het corona-virus blijft de manege gesloten tot in ieder geval 1 juni. Dat betekent dat de binnenbak afgesloten is, de kantine dicht blijft en alle verenigingslessen niet doorgaan (ook niet in de buitenbanen).

Beperkt vrij rijden

Ook het vrije rijden in de buitenbanen willen wij graag tot het minimum beperken. Wij verzoeken leden dringend die bij huis kunnen rijden niet naar de manege te komen omdat het niet echt noodzakelijk is en alleen de risico’s vergroot. Alleen vrij rijden – dus ook geen privélessen – in de buitenbaan is voorlopig nog toegestaan onder de strikte voorwaarden van het RIVM, te denken aan:

• Kom zoveel mogelijk alleen – neem hooguit iemand mee die kan helpen opzadelen

• Houd afstand van elkaar – minimaal 1,5 meter

• Maximaal 3 combinaties in de buitenbanen

• Geen gebruik maken van het terras en daar samen gezellig gaan zitten

De situatie rondom het corona virus is te ernstig om even gezellig bij de manege te gaan rijden of je niet aan de regels te houden. Mochten de regels niet nageleefd worden dan gaat de hele accommodatie per direct op slot.

Concoursen afgelast

Wedstrijden die tot 1 juni gepland stonden komen natuurlijk ook te vervallen.

Het gaat om de volgende evenementen:

8 april Rapide springen paarden en pony’s BB t/m 1.40
13 april Mennen vaardigheid en dressuur
15 april Avonddressuur pony’s B t/m M2
16 april Avonddressuur paarden B t/m M2
3 mei Springen pony’s BB t/m Z
6 mei Rapide springen paarden BB t/m 1.40
10 mei Dressuur Pony Zilveren Ster B t/m Z2
13 mei Avonddressuur pony’s B t/m M2
14 mei Avonddressuur paarden B t/m M2
30 + 31 mei Samengestelde menwedstrijd

Mocht de situatie veranderen dan houden wij jullie uiteraard op de hoogte. Zorg in deze tijd goed voor jezelf en voor elkaar. De maatregelen zijn allemaal minder leuk maar als we gezamenlijk onze schouders er onder zetten komen we sneller door deze crisis.

Het bestuur